‘t Vechtdal

Overnachten in de natuur van ‘t Vechtdal

Het Lodgepark is centraal gelegen in de overweldigende natuur van het Vechtdal. De uitgestrekte natuurgebieden, de Vecht en de vele wandel- en fietsroutes zorgen voor een unieke beleving. Daarbij heeft Dalfsen zich het groenste dorp mogen noemen en Ommen de beste wandelgemeente. Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen!

Fietsroutes

Het Lodgepark bevindt zich precies tussen de knooppunten 60 en 61 van het wel bekende fietsknooppuntennetwerk. De routes met deze knooppunten gaan langs de mooiste plekken van Nederland en wij zitten daar middenin! Dat maakt Lodgepark ’t Vechtdal ideaal voor de fietsliefhebbers.

Wandelroutes in het Vechtdal

Ook het wandelnetwerk loopt praktisch langs het park. Stippel je eigen route uit of kies één van de bestaande routes die langs ons park gaat. De routes gaan door het bos, langs de Vecht en andere hoogtepunten van het Vechtdal.

Landgoederen

Dalfsen staat ook wel bekend om de vele landgoederen. Als u bij ons verblijft, is het zeker de moeite waard om een landhuis of kasteel te bezoeken in de omgeving. Er is ook een speciale wandelroute langs een aantal landgoederen. Een erg leuk en uniek uitstapje voor de kinderen!