Lodgepark 't Vechtdal | Over ons

Over ons

Een oase van rust en natuur. Kom het beleven bij ons in het Vechtdal!
Lodgepark ’t Vechtdal is dé plek om te onthaasten. Heerlijk ontspannen midden in de natuur en direct gelegen aan de mooiste wandel- en fietsroutes van het vechtdal.

Lodgepark ‘t Vechtdal beschikt over acht luxe Lodges en een vakantiewoning. Deze vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen keukenblok en badkamer. Twee bungalows hebben een aangepaste badkamer zodat ook de mindervalide mensen de mogelijkheid hebben bij ons te verblijven.

Tevens bieden wij de mogelijkheid aan groepen om ontbijt, lunch en maaltijden bij ons te bestellen. Want ons doel is om de gasten een onvergetelijke en ontspannen vakantie te geven. Het park is uitermate geschikt voor de wandelliefhebbers en als fietsvakantie.

In de groepsruimte kunt u gezellig bij elkaar zitten, samen ontbijten of een drankje nuttigen. U kunt ook een barbecue-arrangement boeken of kies uit de andere mogelijkheden.

Wilt u een weekend weg, op wandelvakantie, op fietsvakantie of bent u op zoek naar een een gezellig vakantiepark of groepsaccommodatie? Kom dan naar Lodgepark ‘t Vechtdal!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op ons Lodgepark!