Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie in het mooie Vechtdal

Onze unieke groepsaccommodatie in het mooie Vechtdal bestaat uit de combinatie van alle 8 lodges en de apart bij te boeken groepsruimte waar u gezellig samen kunt koken, eten, zitten, spelletjes kunt doen, etc. De groepsruimte is voorzien van een bar/keuken, toiletten en comfortabele loungebanken. Doordat de 8 Lodges los staan van het groepsgebouw kan iedereen zich ook terugtrekken in zijn of haar eigen accommodatie. Ideaal voor het gezellig samen zijn na een heerlijk dagje wandelen, fietsen of mountainbiken. De Lodges bestaan uit 3 verschillende types; 2x tweepersoonstype ”De Stokte”, 4x vierpersoonstype ”De Vecht” en 2x tweepersoonstype ”De Stuw”.

Groepen tot 24 personen zijn welkom voor een weekend of langer. Mocht de groep kleiner zijn, of heeft u andere wensen kunnen wij altijd een arrangement naar wens samenstellen en wijzen u graag vrijblijvend op de mogelijkheden in en om het Vechtdal tussen Ommen en Dalfsen.

Na een wandel of fietsdag is het prettig thuiskomen in een volledig ingerichte Lodge. Lodgepark ’t Vechtdal ligt direct aan wandel en fietsroutes ter hoogte van knooppunt 61. Desgewenst kunt u gebruik maken van ontbijt, lunch of maaltijd buffet. Ook BBQ pakketten maken deel uit van ons aanbod.

Vraag naar de mogelijkheden of boek alvast vrijblijvend een optie!

Neem contact met ons op voor alle de mogelijkheden!

Voor onze actieve gasten:

Lodgepark ’t Vechtdal ligt direct aan verschillende fiets- en wandelroutes en is voor wandelaars, fietsers en mountainbikers een ideale plek om een weekend of midweek sportief bezig te zijn. Samen met Hiawatha-actief kunnen wij daarnaast verschillende Outdoor mogelijkheden aanbieden voor individuele gasten of groepen.

Voor onze romantische gasten:

Na een rit met “T Belsenspan” door de bossen van Vilsteren of een wandeling door de uiterwaarden van de Vecht, is een 3 of 4 gangen diner bij Mooirivier hotel een optie. Na een nacht in onze Lodges behoort een luxe uitgebreid ontbijt buffet bij Mooirivier tot de mogelijkheden.

Voor onze creatieve gasten:

Vanuit ons Lodgepark t Vechtdal is “Atelier Witharen” 20 minuten fietsen. Bij “Atelier Witharen” is het mogelijk exposities en “Beeldentuin Witharen” te bezichtigen. Tevens is het mogelijk om een workshop hout of klei te beleven. Dit is ook mogelijk in combinatie met “tractor met huifkar” via een toeristische route.